VI музички фестивал – Аранђеловац

„VI музички фестивал“, март, 2013. г., Аранђеловац

На VI међународном музичком фестивалу у Аранђеловцу остварен је запажен успех ученика основне и средње музичке школе  Стеван Мокрањац из Краљева. Освојено је 5 награда и 1 похвала у три такмичарске дисциплине.

У такмичарској дисциплини хармоника наступило је два ученика основне и један ученик средње школе у конкуренцији такмичара из Србије, Републике Српске, Хрватске, Босне и Херцеговине, Македоније и Русије пред међународним жиријем из наведених држава и освојили  су 3 награде, а један ученик је и победник категорије.

Класа Милан Радуловић, проф.

– Ученик Алекса Цветановић, 4. разред основне музичке школе, 1. награда и победник категорије- Ученик Никола Милић, 5. разред основне музичке школе, 2. награда- Ученик Никола Васиљевић, 3. разред средње музичке школе, 2. награда

У такмичарској дисциплини соло певање наступило је два ученика  средње школе у конкуренцији такмичара из Србије, Македоније, Бугарске пред међународним жиријем и освојили  су 1 награду и 1 похвалу.

Класа: Иван Миловановић, проф.Клавирска сарадња: Сузана Сајић

– Ученица Кристина Илић, 1. разред средње музичке школе, 3. награда- Ученица Ања Мијатовић, 4.разред средње музичке школе, похвала- У такмичарској дисциплини клавир наступилаје једна ученица основне музичке школе у конкуренцији такмичара из Србије, Македоније Босне и Херцеговине, Републике Српске пред међународним жиријем и освојила  је 1 награду.- Класа: Татјана Јаковљевић, проф.-  Ученица Бисера Костоски, 1. разред основне музичке школе, 1. награда (99 поена)