Зимска радионица I master class за дувачке иструменте

Музичка школа организује радионицу I master class за дувачке иструменте у сарадњи са КУЛТУРНИМ ЦЕНТРОМ ЛЕГАТ.  Службени телефон 0648954311. Е-маил kulturnicentarlegat@gmail.com и  mokranjackv@gmail.com, тел.036-321-872 064-8953-317.

На курсу ће те научити како правилно да дишете и које технике дисања и пирења све постоје. Како ћете одсвирати тонове које до сада нисте могли ни замислити. Имаћете прилику поставити питања на које вам до сада нико није дао или мозда није хтео дати одговор. Научићемо вас како да отклоните проблем и физичке аномалије које сте добили погрешним начином пирења (ваздушне лоптице и жлезде на гуши и образима)! Пријавите се за инструменте: трубу, флауту, тромбон, саксофон, кларинет и хорну.

Напомена за ученике који се пријављују из других градова да понесу ноте композиција које тренутно свирају у својим школама. Цена радионице је 12000 дин. У трајању од 30.01.2016 до 07.02.2016год. Радионица ће се одвијати у просторијама М.Ш.,,Стеван Мокрањац“-Краљево. За сва друга обавештења позовите телефон организатора. (Постоји могућност уплате радионице на две рате од децембра до 30. јануара)

Предавачи су професори дувачких инструмената, а предводи их професор трубе Срђан Радосављевић који иза себе има 25 година искуства и рада у педагогији, који води Биг Банд МШ. ,,Стеван Мокрањац’’ града Краљева. Поред тога имаћете организован рад у малим саставима (камерни трио, квартет, квинтет, мали комбо састави за џез и забавну музику… помоћ од професора солфеђа и енглеског језика. И још много тога… Дођите да проведемо цели дан заједно и научимо како проводи дан један професионални музичар. Гост стручни сарадник Иван Благојевић ФУ Митровица. На крају радионице обезбеђена свирка за полазнике који се најбоље покажу са изненађењем.