Награде

На Четвртом отвореном такмичењу „Станислав Бинички“ које је одржано фебруара 2014. године, наши мали виолинисти, Александар Илијоски и Огњен Вујанац, ученици трећег разреда ниже школе, су освојили ПРВЕ награде, и проглашени лауреатима такмичења са 100 поена. Победници су ученици проф Анушке Николић, а на такмичењу су наступили уз клавирску сарадњу Сузане Сајић. Све честитке победницима и професоркама.

Међународно такмичење дрвених дувача „Даворин Јенко“  фебруар 2014. има победника из наше школе – кларинетиста Лука Чоловић је ученик другог разреда средње музичке школе, у класи Милета Вујадиновића, и на свом првом музичком такмичењу је освојио ПРВУ награду у „Ц“ категорији  са 96,25 поена, уз клавирску сарадњу Марије Остојић. Честитамо.

VII  Музички фестивал –  Аранђеловац  март 2014. године  на коме су се такмичили наши виолинисти ученици трећег разреда ниже музичке школе, и наравно, високи резултати нису изостали за Радојевић Виктора  ПРВА награда као и за Павловић Милицу такође ПРВА награда. Велики -мали виолинисти су у класи Јелене Ћурчић, а допринос успеху је и клавирска сарадња Сузане Сајић. Све честитке.

 

На 16. Међународном такмичењу хармоникаша у Лозници, одржаном 22.03.2014. представили су се наши ученици и постигли веома запажене резултате, и то у класи Милене Стојановић,  Митар Павловић, други разред средње школе, освојио је ПРВУ  награда у категорији „Д“, и Дејана Радановић, трећи разред средње школе и  добитница је ДРУГЕ награде, у категорији „Е“. Из класе Милана Радуловића, такмичари су Алекса Цветановић ученик петог  разреда ниже школе, добитник ПРВЕ награде, уједно и победник „Ц“ категорије, као и Стефан Васиљевић, трећи разред средње школе, добитник ДРУГЕ награда , категорија „Д“. Из класе Стефана Попаречанина, добитник ПРВЕ награде  је Бранко Милојчевић, други разред средње школе,  у категорији „Д“. Браво!